Beekenkamp verpakkingen

BE-Cube demontabel palletbox systeem

BE-Cube, nieuw demontabel palletbox systeem!

BE-Cube palletbox systeem, is een nieuwe en efficiënte oplossing voor opslag en transport en geschikt voor veel doeleinden. Het BE-Cube palletbox systeem onderscheidt zich van het huidige aanbod kunststof en houten palletboxen doordat de BE-Cube lichter is en volledig demontabel. Hierdoor worden kosten bespaard bij opslag en transport. Door de ontwikkelde constructie is de BE-Cube minstens even sterk. Hiernaast is het systeem zeer handzaam en demontabel. Het BE-Cube palletbox systeem kan eenvoudig met één persoon opgezet en afgebouwd worden. 

De vier aluminium (standaard) of gegalvaniseerde staanders zijn in meerdere lengtes op aanvraag leverbaar. Standaard leverbaar in hoogte van 1.250mm. Door de doordachte constructie kan het BE-Cube palletbox systeem gekanteld worden met een kanteltafel of een doseerkantelaar.

De sleeplat indeling onder de kunststof pallet kan naar wens worden ingevuld. Standaard leverbaar met 3 sleeplatten BE-Cube type 3202. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse sleeplat indelingen. Het grote voordeel van deze opties bij de sleeplatindeling is dat de BE-Cube voor elke handeling en/of werkwijze te gebruiken is; voor zowel een (elektrische) palletwagen als een heftruck. Door deze palletconstructie zijn de sleeplatten ook heel makkelijk te vervangen en een bijkomstig voordeel van deze constructie is dat het de pallet op essentiële punten ook sterker maakt.

De kunststof pallet kan geproduceerd worden met een stortgat in de bodem; BE-Cube type 3201. Dit geeft veel voordelen bij het lossen van fijn product zoals zaden en granen.

Het BE-Cube palletbox systeem wordt geproduceerd van HDPE materiaal gecombineerd met aluminium (standaard) of gegalvaniseerde staanders. HDPE en de staanders zijn bestand tegen zowel hoge (tot 65°) als lage (-25°) temperaturen. Dit is een groot voordeel in verband met opslag en ontsmetting. De BE-Cube is standaard leverbaar in palletmaat 1.000x1.200mm en in hoogte flexibel tot een maximum van 1.250mm. BE-Cube kan worden uitgevoerd met verschillende typen Big Bags. 

Genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award

Innovation Award

Een deskundige jury, bestaande uit leden uit alle handelssectoren heeft uit meer dan 60 kandidaten het BE-Cube palletbox systeem genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017. Tijdens de Fruit Logistica van 8 t/m 10 februari 2017 in Berlijn presenteert Beekenkamp Verpakkingen het nieuwe BE-Cube palletbox systeem aan het internationale publiek in de speciale tentoonstelling (tussen hal 20 en 21) voor de 10 genomineerde innovaties. Bezoekers van de Fruit Logistica kunnen hier stemmen op hun favoriete innovatie van 2017.

Fruit Logistica is een toonaangevende beurs en het internationale platform voor de groente en fruit handel. Elk jaar komen er ca. 70.000 internationale bezoekers uit meer dan 130 landen op deze beurs af. Beekenkamp Verpakkingen is ook met een eigen stand aanwezig op de Fruit Logistica in hal 1.2, stand D-07 waar een model van het BE-Cube palletbox systeem wordt gepresenteerd. 

Photos BE-Cube

FLIA2017_nominatedfor_rgb_graurot.png
BE-Cube palletbox 1.jpeg
BE-Cube gestapeld 1 dicht 1 open.jpg
BE-Cube palletbox gestapeld.jpeg
BE-Cube persbericht banner 72dpi.jpg
BE-Cube 2 type pallets.jpeg

Informatie en contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch via telefoonnummer:  0174-52 61 00.  

Meer technische informatie kunt u ook in onze online catalogus vinden: 
BE-Cube palletbox systeem met 3 sleeplatten, type 3202
BE-Cube palletbox systeem met stortgat, type 3201
 

Contactformulier