Beekenkamp verpakkingen

Lichtgewicht substraatbak 4,7 liter

Lichtgewicht 4,7 liter pot voor frambozen en aardbeien

De nieuwe vierkante 4,7 liter substraatbak, lichte versie, met verhoogde poten, is ontwikkeld naar vraag vanuit de opkweek en productie van framboos. Gezien de korte tijdsduur van plantopkweek naar framboosproductie voldoet een lichtgewicht pot uitstekend. De frambozenplant wordt bij de plantenkweker opgekweekt in de vierkante 4,7 liter substraatbak, lichte versie, met verhoogde poten en wordt na koeling uitgeleverd aan de frambozen productieteler. Deze hoeft het uitgangsmateriaal niet meer over te planten in een grotere pot wat hem veel arbeid en dus kosten bespaard.

Lichtgewicht 4,7 liter pot

Deze lichtgewicht pot kan ook uitgevoerd worden zonder verhoogde poten. Dan is deze lichtgewicht pot uitermate geschikt voor de teelt van aardbeien. De vierkante pot ofwel substraatbak 4,7 liter kan zowel in goten als op een stelling systeem worden gebruikt. Planten gaat zeer eenvoudig met doorgaans op elke hoek een plant, dit bespaard aanzienlijk in arbeidskosten t.o.v. ronde potten. Deze lichtgewicht versie is milieuvriendelijker en kostenbesparend.

De nieuwe lichtgewicht substraatbak 4,7 liter wordt gemaakt van Polypropyleen, standaard in kleur wit of zwart en is onder bepaalde condities stoombaar.

Deze lichtgewicht substraatbak is ontwikkeld voor eenmalig gebruik, maar deze lichte vierkante pot kan bij een zorgvuldige hantering ook langer mee.