Beekenkamp verpakkingen

BE-Cube, nieuw demontabel palletboxsysteem!

2 opgezette BE-Cube's is gelijk aan 9 gedemonteerd!

BE-Cube palletbox systeem, is een nieuwe en efficiënte oplossing voor opslag en transport en geschikt voor veel doeleinden. Het BE-Cube palletbox systeem onderscheidt zich van het huidige aanbod kunststof en houten palletboxen doordat de BE-Cube lichter is en volledig demontabel. Hierdoor worden kosten bespaard bij opslag en transport. Door de ontwikkelde constructie is de BE-Cube minstens even sterk. Hiernaast is het systeem zeer handzaam en demontabel. Het BE-Cube palletbox systeem kan eenvoudig met één persoon opgezet en afgebouwd worden.

De vier aluminium of gegalvaniseerde staanders zijn in meerdere lengtes op aanvraag leverbaar. Door de doordachte constructie kan het BE-Cube palletbox systeem gekanteld worden met een kanteltafel of een doseerkantelaar.

Foto: 2 opgezette BE-Cube's is gelijk aan 9 ingeklapte BE-Cube's.  

BE-Cube palletbox systeem

Diverse sleeplat indelingen mogelijk

De sleeplat indeling onder de kunststof pallet kan naar wens worden ingevuld. Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse sleeplat indelingen. Het grote voordeel van deze opties bij de sleeplatindeling is dat de BE-Cube voor elke handeling en/of werkwijze te gebruiken is; voor zowel een (elektrische) palletwagen als een heftruck. Door deze palletconstructie zijn de sleeplatten ook heel makkelijk te vervangen en een bijkomstig voordeel van deze constructie is dat het de pallet op essentiële punten ook sterker maakt.

De kunststof pallet kan ook geproduceerd worden met een stortgat in de bodem. Dit geeft veel voordelen bij het lossen van fijn product zoals zaden en granen.

Het BE-Cube palletbox systeem wordt geproduceerd van HDPE materiaal gecombineerd met aluminium of gegalvaniseerde staanders. HDPE en de staanders zijn bestand tegen zowel hoge (tot 65°) als lage (-25°) temperaturen. Dit is een groot voordeel in verband met opslag en ontsmetting. De BE-Cube is standaard leverbaar in palletmaat 1.000x1.200mm en in hoogte flexibel tot een maximum van 1.250mm. BE-Cube kan worden uitgevoerd met verschillende typen Big Bags.

Video BE-Cube

BE-Cube samengevat

  • Flexibel opslag en transportsysteem voor allerlei doeleinden
  • Volledig demontabel voor gebruik als meermalig systeem
  • Veel ruimtebesparing door mogelijkheid van inklappen
  • Eenvoudige op- en afbouw door één persoon
  • Robuust uitgevoerd: vorm-, slag- en stootvast 
  • Staanders in diverse hoogtes leverbaar 
  • Kantelen mogelijk met kanteltafel/doseerkantelaar
  • Storten fijn product via stortgat in bodem mogelijk
  • Sleeplat indeling naar wens leverbaar

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier of telefonisch contact met accountmanager Dave Kraakman: 0174-52 61 00.  

Contactformulier