Beekenkamp verpakkingen

Aardbeienbak en 10-gaats tray nieuw!

In juni komt Beekenkamp met een nieuwe substraatbak voor de teelt van aardbeien, genaamd Fragola, de bak is ontwikkeld in samenwerking met Zuid-Europese kwekers. Ook voor de aardbeiplantenkwekers komt Beekenkamp met een duurzame oplossing, de 10-gaats trays.  

10- gaats tray

Met deze tray bespaart een kweker niet alleen meer dan 10% aan productieruimte t.o.v.  de bestaande 9 gaats tray, maar hetzelfde geldt ook voor de gebruikte gewasbescherming- en voedingsmiddelen. De cupafstand is gelijk voor alle cups wat resulteert in een uniformere plant. De tray heeft een slimme kopse zijkant  waardoor hij fixeert, hierdoor is er minder medium verlies tijdens het vullen van de tray; daarnaast verloopt het neerzetten op het veld  stukken eenvoudiger. De tray is gemaakt van PP-materiaal en daardoor prima stoombaar.

Fragola substraatbak

In samenwerking met kwekers uit Zuid-Europa is deze nieuwe substraatbak ontwikkeld. Voor aardbeiteelten die naast extra hoogte en dus stuurbaarheid ook extra volume eisen is er nu de nieuwe fragolabak.
De bak is te gebruiken in diverse systemen als table-top, op goten maar ook prima  op lage dammen vanwege de optie voor trosopvang aan de bak.

Ook deze substraatbak is gemaakt van PP-materiaal en prima stoombaar.