Beekenkamp verpakkingen

Welkom bij Beekenkamp Verpakkingen

Grondlegger Beekenkamp Groep overleden

MAASDIJK – Govert Beekenkamp, grondlegger van Plantenkwekerij Beekenkamp en de Beekenkamp Groep in Maasdijk, is 8 februari jongstleden op 88-jarige leeftijd overleden. De sector verliest een ondernemer in hart en nieren en een pionier in de groenten- en sierplantenteelt. De Groep verliest een grote inspirator, die nog altijd zeer actief betrokken was bij de dagelijkse ontwikkelingen van het familiebedrijf.

De in 1928 geboren Govert Beekenkamp is in 1951 begonnen als tuinder aan de Tuindersweg in Maasdijk. Hij startte hier op zo’n 1,5 hectare waarop twee druivenkassen stonden. Na enkele jaren is hij gestart met het opkweken van jonge plantjes. Daarmee was de start van Plantenkwekerij Beekenkamp een feit. Door zijn visie op innovatie, enorme inzet en hart voor de zaak heeft hij samen met de medewerkers een prachtig bedrijf weten op te bouwen.

Op 67-jarige leeftijd stopte de heer Beekenkamp met zijn actieve rol in het bedrijf en heeft hij nog heel wat jaren kunnen genieten van zijn oude dag samen met zijn vrouw. Eind 2000 heeft hij het bedrijf overgedragen aan zijn dochters An en Margriet. An en haar zwager Peter Persoon geven nu samen vol passie en gedrevenheid leiding aan de Beekenkamp Groep.

De medewerkers van de Beekenkamp Groep zullen hem blijven herinneren als een ondernemer pur sang.

Bekijk nu de BE-Cube video!

Palletbox BE-Cube genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award

BE-Cube Fruit Logistica 2017-1.jpg

Een deskundige jury, bestaande uit leden uit alle handelssectoren heeft uit meer dan 60 kandidaten het BE-Cube palletbox systeem genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017. Tijdens de Fruit Logistica van 8 t/m 10 februari 2017 in Berlijn presenteert Beekenkamp Verpakkingen het nieuwe BE-Cube palletbox systeem aan het internationale publiek in de speciale tentoonstelling (tussen hal 20 en 21) voor de 10 genomineerde innovaties. Bezoekers van de Fruit Logistica kunnen hier stemmen op hun favoriete innovatie van 2017.
Lees verder

Beekenkamp ontwikkelt nieuwe substraatbak 15 liter!

15 liter substraatbak.jpg

Beekenkamp Verpakkingen introduceert een nieuwe meterse aardbeien substraatbak met een inhoud van ca. 15 liter als opvolger van de bestaande substraatbak 14 liter zwart.

De aardbei substraatbak 15 liter type 7321 met een lengte van 1 meter, kan zowel in goten als op een stelling systeem worden gebruikt. 
Lees verder

Nieuwe 66-gaats aardbeientray voor doordragers!

7316 3 afbeeldingen.jpg

Beekenkamp Verpakkingen heeft een nieuwe 66-gaats aardbeientray ontwikkeld voor de opkweek van doordragende aardbeienplanten rassen. De 66-gaats tray, type 7316, heeft een vierkante cup met een inhoud van 60 CC.

Doordragende plantrassen starten als zeer compacte plant en daarom wordt ook een kleine inhoud van de cup gewenst. Door de kleine cup inhoud van de 66-gaats tray is de plant beter stuurbaar, omdat hierdoor de meststoffen en waterhoeveelheid sneller ververst worden.
Lees verder