Beekenkamp verpakkingen

Welkom bij Beekenkamp Verpakkingen

Palletbox BE-Cube genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award

BE-Cube Fruit Logistica 2017-1.jpg

Een deskundige jury, bestaande uit leden uit alle handelssectoren heeft uit meer dan 60 kandidaten het BE-Cube palletbox systeem genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award 2017. Tijdens de Fruit Logistica van 8 t/m 10 februari 2017 in Berlijn presenteert Beekenkamp Verpakkingen het nieuwe BE-Cube palletbox systeem aan het internationale publiek in de speciale tentoonstelling (tussen hal 20 en 21) voor de 10 genomineerde innovaties. Bezoekers van de Fruit Logistica kunnen hier stemmen op hun favoriete innovatie van 2017.
Lees verder

Beekenkamp ontwikkelt nieuwe substraatbak 15 liter!

15 liter substraatbak.jpg

Beekenkamp Verpakkingen introduceert een nieuwe meterse aardbeien substraatbak met een inhoud van ca. 15 liter als opvolger van de bestaande substraatbak 14 liter zwart.

De aardbei substraatbak 15 liter type 7321 met een lengte van 1 meter, kan zowel in goten als op een stelling systeem worden gebruikt. 
Lees verder

Nieuwe 66-gaats aardbeientray voor doordragers!

7316 3 afbeeldingen.jpg

Beekenkamp Verpakkingen heeft een nieuwe 66-gaats aardbeientray ontwikkeld voor de opkweek van doordragende aardbeienplanten rassen. De 66-gaats tray, type 7316, heeft een vierkante cup met een inhoud van 60 CC.

Doordragende plantrassen starten als zeer compacte plant en daarom wordt ook een kleine inhoud van de cup gewenst. Door de kleine cup inhoud van de 66-gaats tray is de plant beter stuurbaar, omdat hierdoor de meststoffen en waterhoeveelheid sneller ververst worden.
Lees verder